Reseptejä alueemme

Muita hakuvaihtoehtoja »

Euroopan alueiden

Alueet, joilla täysjäsenyys

Alueet

SjaellandSplit-DalmatiaBornholmGotlandWestpomerania Westpomerania GotlandSkåneOslofjordLatgaleLüneburger HeideLower SilesiaLatgaleOslofjordWestpomerania Pomorskie VoivodeshipWielkopolskaLower SilesiaRivneLower SilesiaÖlandLatgaleGotlandOslofjordGotlandWarmia Mazury PowisleGotlandLatgaleWestpomerania LatgalePomorskie VoivodeshipGotlandSmålandWestpomerania Świętokrzyskie VoivodeshipLatgaleSjaellandLatgaleKujawy i PomorzeLüneburger HeideRügenWestpomerania Split-DalmatiaMazoviaLüneburger HeideRügenRivneOpolskieRivneOslofjordSmålandSkåneThy-MorsMazoviaŚwiętokrzyskie VoivodeshipGotlandMazoviaLüneburger HeideSkåneRivneSmålandŚwiętokrzyskie VoivodeshipRivneThy-MorsGotlandSplit-DalmatiaLüneburger HeideŚwiętokrzyskie VoivodeshipBornholmRivneVestjyllandGotlandMazoviaGotlandLatgaleRivneOpolskieOslofjordSmålandWielkopolskaGotlandBornholmKujawy i PomorzeGotlandSjaellandOslofjordOpolskieSkåneBlekingeLatgaleWestpomerania Westpomerania Lüneburger HeideThy-MorsKujawy i PomorzeLatgaleVestjyllandLatgaleGotlandLatgaleOslofjordOslofjordRivneLatgaleLower SilesiaWestpomerania LatgaleLatgaleOslofjordLower SilesiaWestpomerania Warmia Mazury PowisleVestjyllandLatgaleLatgaleSmålandMazoviaSplit-DalmatiaRügenOpolskieLüneburger HeideŚwiętokrzyskie VoivodeshipWestpomerania GotlandKujawy i PomorzeGotlandŚwiętokrzyskie VoivodeshipBlekingeRivneThy-MorsWielkopolskaLatgaleMazoviaRügenKujawy i PomorzeGotlandLatgaleLüneburger HeideRügenKujawy i PomorzeLower SilesiaVestjyllandMazoviaLatgaleRivneLatgaleŚwiętokrzyskie VoivodeshipGotlandSkåneOpolskie

Alueellinen Culinary Heritage on verkoston jäsen alueisiin kaikkialla Euroopassa. Yhteisenä tavoitteena on kehittää alueiden alueellisten elintarvike-ja ruokaperinteitä. Lisääntynyt käyttö ja tuotanto alueellisten elintarvikkeiden kehittää pienimuotoista liiketoimintaa. Kaikki tämä koskee matkailun, ympäristön, työllisyyden ja terveyden. Lyhyesti sanottuna kannalta - hyvän elämän monille ihmisille!

Tämän sivuston löydät ravintoloita, tuottajat, jalostajat ja tilapuodeille kultakin alueelta. Business jäsenten verkko takaa, että tuotteet on sen alkuperä alueelta. Culinary perinteet ja taidot ovat jotain olla ylpeitä.

Inspiroidu ja herkullisia reseptejä palvelee liiketoimintamme jäsenet eri puolilta Eurooppaa. Tervetuloa nauttimaan ruokaa!

Webproduction 2003-2014 Jonas Lindqvist, IT-Syd