Reseptejä alueemme

Muita hakuvaihtoehtoja »

Euroopan alueiden

Alueet, joilla täysjäsenyys

Alueet

LatgaleLower SilesiaThy-MorsMazoviaSmålandWestpomerania MazoviaLatgaleGotlandKujawy i PomorzeKujawy i PomorzeSjaellandBornholmRügenRivneWarmia Mazury PowisleMazoviaLüneburger HeideRivneGotlandŚwiętokrzyskie VoivodeshipWielkopolskaLower SilesiaRügenVestjyllandKujawy i PomorzeLatgaleVestjyllandLower SilesiaGotlandThy-MorsWarmia Mazury PowisleWestpomerania OslofjordRügenWestpomerania Kujawy i PomorzeSmålandŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleSkåneMazoviaLüneburger HeidePomorskie VoivodeshipLatgaleRivneGotlandLatgaleWielkopolskaPomorskie VoivodeshipOpolskieMazoviaGotlandGotlandWestpomerania Westpomerania SmålandSkåneWestpomerania Thy-MorsRivneRivneGotlandWielkopolskaOslofjordKujawy i PomorzeGotlandOslofjordLatgaleOpolskieOslofjordSkåneBornholmOslofjordGotlandBlekingeLüneburger HeideLatgaleGotlandBlekingeGotlandRivneGotlandŚwiętokrzyskie VoivodeshipSmålandLatgaleOslofjordGotlandWestpomerania RivneSplit-DalmatiaGotlandRügenŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleWestpomerania Westpomerania SkåneLower SilesiaLüneburger HeideLatgaleBornholmLatgaleLatgaleLatgaleLatgaleLower SilesiaKujawy i PomorzeLüneburger HeideOpolskieŚwiętokrzyskie VoivodeshipRivneSplit-DalmatiaMazoviaSjaellandWestpomerania Lower SilesiaOslofjordLatgaleSkåneLatgaleRivneLatgaleRivneÖlandRügenVestjyllandLüneburger HeideOpolskieVestjyllandWestpomerania SjaellandOslofjordLüneburger HeideThy-MorsOpolskieGotlandSplit-DalmatiaGotlandŚwiętokrzyskie VoivodeshipLüneburger HeideMazoviaLatgaleOslofjordLatgaleGotlandSmålandSplit-DalmatiaLatgaleŚwiętokrzyskie Voivodeship

Alueellinen Culinary Heritage on verkoston jäsen alueisiin kaikkialla Euroopassa. Yhteisenä tavoitteena on kehittää alueiden alueellisten elintarvike-ja ruokaperinteitä. Lisääntynyt käyttö ja tuotanto alueellisten elintarvikkeiden kehittää pienimuotoista liiketoimintaa. Kaikki tämä koskee matkailun, ympäristön, työllisyyden ja terveyden. Lyhyesti sanottuna kannalta - hyvän elämän monille ihmisille!

Tämän sivuston löydät ravintoloita, tuottajat, jalostajat ja tilapuodeille kultakin alueelta. Business jäsenten verkko takaa, että tuotteet on sen alkuperä alueelta. Culinary perinteet ja taidot ovat jotain olla ylpeitä.

Inspiroidu ja herkullisia reseptejä palvelee liiketoimintamme jäsenet eri puolilta Eurooppaa. Tervetuloa nauttimaan ruokaa!

Webproduction 2003-2014 Jonas Lindqvist, IT-Syd