Opskrifter fra vores regioner

Andre søgemuligheder »

Regioner i Europa

Regioner med status som fuldt medlem

Regioner

OslofjordSkåneLatgaleThy-MorsSjaellandRügenWestpomerania GotlandKujawy i PomorzeLatgaleMazoviaLatgaleWarmia Mazury PowisleOpolskieSkåneKujawy i PomorzeThy-MorsRivneLatgaleVestjyllandGotlandRivneMazoviaGotlandLatgaleOslofjordRügenLower SilesiaWestpomerania Westpomerania MazoviaPomorskie VoivodeshipGotlandKujawy i PomorzeRivneRivneOslofjordKujawy i PomorzeGotlandMazoviaRivneRivneGotlandWestpomerania GotlandWielkopolskaGotlandGotlandOslofjordLower SilesiaWielkopolskaWarmia Mazury PowisleKujawy i PomorzeGotlandSkåneWestpomerania Lower SilesiaGotlandLatgaleThy-MorsSkåneSplit-DalmatiaLower SilesiaOslofjordLower SilesiaSplit-DalmatiaSmålandWielkopolskaMazoviaLatgaleLatgaleOslofjordLüneburger HeideBornholmSmålandRivneRügenThy-MorsVestjyllandŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleWestpomerania OslofjordLüneburger HeideSmålandOpolskieLatgaleOslofjordMazoviaLatgaleŚwiętokrzyskie VoivodeshipSplit-DalmatiaSjaellandVestjyllandGotlandBornholmSjaellandŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleLüneburger HeideGotlandWestpomerania ÖlandLatgaleSmålandLüneburger HeidePomorskie VoivodeshipLüneburger HeideWestpomerania GotlandLatgaleWestpomerania Lüneburger HeideLatgaleWestpomerania RügenRivneLatgaleGotlandBornholmLatgaleGotlandLatgaleBlekingeLüneburger HeideLower SilesiaRügenOpolskieOpolskieGotlandOpolskieŚwiętokrzyskie VoivodeshipMazoviaVestjyllandRivneLatgaleŚwiętokrzyskie VoivodeshipKujawy i PomorzeSmålandLüneburger HeideŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleLatgaleBlekingeOslofjordRivneSkåneŚwiętokrzyskie VoivodeshipWestpomerania Split-Dalmatia

Regional Culinary Heritage er et europæisk netværk med medlemsregioner i hele Europa. Netværket har et fælles mål om at udvikle regionerne ved at promovere lokale og regionale fødevarer. Øget efterspørgsel, produktion og afsætning af regionale fødevarer er med til at skabe udvikling i vores mindre virksomheder. Det har en betydning for både turisme, miljø, beskæftigelse og sundhed. Kort sagt - til gavn for mange!

Her på siden finder du restauranter, producenter, forarbejdningsvirksomheder og gårdbutikker fra de enkelte regioner. Et medlemskab af netværket er en garanti for at produktet eller måltidet har sin oprindelse i regionen. Kulinariske traditioner og færdigheder er noget, vi skal være stolte af.

Kig rundt på siden og lad dig inspirere af de lækre opskrifter fra hele Europa. Velkommen til og god fornøjelse!

Webproduction 2003-2014 Jonas Lindqvist, IT-Syd