Opskrifter fra vores regioner

Andre søgemuligheder »

Regioner i Europa

Regioner med status som fuldt medlem

Regioner

GotlandKujawy i PomorzeRivneSplit-DalmatiaGotlandŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleSmålandÖlandOslofjordOslofjordGotlandLatgaleSjaellandOpolskieWarmia Mazury PowisleOslofjordRivneSplit-DalmatiaWielkopolskaPomorskie VoivodeshipBlekingeWestpomerania RivneLatgaleKujawy i PomorzeGotlandSkåneVestjyllandŚwiętokrzyskie VoivodeshipLower SilesiaGotlandGotlandWestpomerania GotlandSkåneLatgaleOslofjordLüneburger HeideSplit-DalmatiaLatgaleLatgaleLower SilesiaWestpomerania Westpomerania Świętokrzyskie VoivodeshipLüneburger HeideThy-MorsGotlandRivneBornholmWarmia Mazury PowisleKujawy i PomorzeOpolskieLatgaleLatgaleŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleLatgaleSjaellandGotlandLatgaleThy-MorsBornholmMazoviaPomorskie VoivodeshipLatgaleLüneburger HeideOslofjordMazoviaSkåneKujawy i PomorzeWielkopolskaKujawy i PomorzeGotlandSmålandLower SilesiaWestpomerania GotlandVestjyllandLower SilesiaRügenSmålandWestpomerania Lüneburger HeideWestpomerania Świętokrzyskie VoivodeshipKujawy i PomorzeLatgaleOslofjordGotlandBornholmLatgaleRügenOslofjordSmålandWestpomerania SmålandWestpomerania SkåneOpolskieMazoviaLatgaleRügenRivneGotlandRivneRivneLatgaleŚwiętokrzyskie VoivodeshipLower SilesiaLüneburger HeideLatgaleLatgaleLatgaleSjaellandGotlandOslofjordGotlandMazoviaRivneSplit-DalmatiaOpolskieLatgaleLüneburger HeideBlekingeRügenLüneburger HeideWestpomerania GotlandMazoviaRivneVestjyllandMazoviaOslofjordRügenWielkopolskaŚwiętokrzyskie VoivodeshipThy-MorsLatgaleGotlandOpolskieLüneburger HeideRivneLower SilesiaThy-MorsMazoviaSkåneWestpomerania Vestjylland

Regional Culinary Heritage er et europæisk netværk med medlemsregioner i hele Europa. Netværket har et fælles mål om at udvikle regionerne ved at promovere lokale og regionale fødevarer. Øget efterspørgsel, produktion og afsætning af regionale fødevarer er med til at skabe udvikling i vores mindre virksomheder. Det har en betydning for både turisme, miljø, beskæftigelse og sundhed. Kort sagt - til gavn for mange!

Her på siden finder du restauranter, producenter, forarbejdningsvirksomheder og gårdbutikker fra de enkelte regioner. Et medlemskab af netværket er en garanti for at produktet eller måltidet har sin oprindelse i regionen. Kulinariske traditioner og færdigheder er noget, vi skal være stolte af.

Kig rundt på siden og lad dig inspirere af de lækre opskrifter fra hele Europa. Velkommen til og god fornøjelse!

Webproduction 2003-2014 Jonas Lindqvist, IT-Syd