Συνταγές από τις περιοχές μας

Άλλες επιλογές αναζήτησης »

Περιφερειών της Ευρώπης

Περιοχές με το καθεστώς του πλήρους μέλους

Περιφερειών

RivneLüneburger HeideRivneRivneOslofjordThy-MorsPomorskie VoivodeshipGotlandLatgaleKujawy i PomorzeGotlandLüneburger HeideOslofjordGotlandLatgaleVestjyllandOslofjordWestpomerania OslofjordŚwiętokrzyskie VoivodeshipLüneburger HeideŚwiętokrzyskie VoivodeshipLüneburger HeideGotlandSjaellandWarmia Mazury PowisleŚwiętokrzyskie VoivodeshipOpolskieWestpomerania Lower SilesiaLatgaleLower SilesiaThy-MorsLatgaleGotlandLower SilesiaMazoviaSkåneLatgaleOpolskieWestpomerania RivneLower SilesiaRivneLüneburger HeideMazoviaOpolskieMazoviaBlekingeLatgaleLüneburger HeideKujawy i PomorzeKujawy i PomorzeThy-MorsWestpomerania OslofjordSjaellandLüneburger HeideSmålandŚwiętokrzyskie VoivodeshipWestpomerania Westpomerania RivneGotlandGotlandGotlandBornholmLower SilesiaLatgaleLatgaleSkåneGotlandWestpomerania OslofjordLatgaleSplit-DalmatiaMazoviaRivneGotlandWestpomerania GotlandÖlandLatgaleWarmia Mazury PowisleLüneburger HeideRivneOpolskieVestjyllandSmålandKujawy i PomorzeKujawy i PomorzeLatgaleLatgaleLower SilesiaLatgaleOslofjordLatgaleWielkopolskaRivneSjaellandWielkopolskaGotlandGotlandMazoviaLatgaleGotlandŚwiętokrzyskie VoivodeshipSplit-DalmatiaŚwiętokrzyskie VoivodeshipBornholmGotlandRivneRügenWestpomerania Split-DalmatiaLatgaleSkåneVestjyllandRügenGotlandMazoviaLatgaleOslofjordBlekingeSmålandRügenŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleVestjyllandGotlandKujawy i PomorzeRügenThy-MorsMazoviaOslofjordWielkopolskaRügenSmålandLatgaleWestpomerania BornholmLatgalePomorskie VoivodeshipWestpomerania SmålandSplit-DalmatiaSkåneOpolskieLatgaleSkåne

Περιφερειακή Culinary Heritage είναι ένα δίκτυο περιοχών με μέλη σε όλη την Ευρώπη. Ο κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη των περιφερειών μας μέσα από τοπικές σπεσιαλιτέ και γαστρονομικές παραδόσεις. Η αυξημένη χρήση και την παραγωγή των περιφερειακών τροφίμων αναπτύσσει τις μικρές επιχειρήσεις κλίμακα. Όλα αυτά αφορά τον τουρισμό, το περιβάλλον, την απασχόληση και την υγεία. Με λίγα λόγια - μια καλή ζωή για πολλούς ανθρώπους!

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε εστιατόρια, παραγωγοί, μεταποιητές και καταστήματα εκμετάλλευσης από κάθε περιοχή. Επιχειρήσεις μέλη στο δίκτυο εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα που έχει την καταγωγή του από την περιοχή. Μαγειρικές παραδόσεις και οι δεξιότητες είναι κάτι που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι.

Εμπνευστείτε από τις εύγευστες συνταγές που εξυπηρετούνται από τα μέλη επιχείρησή μας από όλη την Ευρώπη. Καλώς ήρθατε και να απολαύσετε το φαγητό μας!

Webproduction 2003-2014 Jonas Lindqvist, IT-Syd