Συνταγές από τις περιοχές μας

Άλλες επιλογές αναζήτησης »

Περιφερειών της Ευρώπης

Περιοχές με το καθεστώς του πλήρους μέλους

Περιφερειών

Westpomerania MazoviaOpolskieLower SilesiaSmålandGotlandSplit-DalmatiaKujawy i PomorzeKujawy i PomorzeGotlandMazoviaOslofjordSkåneGotlandŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleRügenOpolskieLower SilesiaKujawy i PomorzeLatgaleBlekingeSjaellandSkåneLatgaleOslofjordLower SilesiaGotlandRivneKujawy i PomorzeRügenŚwiętokrzyskie VoivodeshipRügenLatgaleLower SilesiaPomorskie VoivodeshipLatgaleLatgaleLatgaleLatgaleLatgaleLatgaleWestpomerania Thy-MorsGotlandŚwiętokrzyskie VoivodeshipSmålandKujawy i PomorzeVestjyllandSmålandRivneGotlandRivneWielkopolskaLüneburger HeideLower SilesiaWarmia Mazury PowisleSmålandWarmia Mazury PowisleRivneOpolskieMazoviaŚwiętokrzyskie VoivodeshipRügenWestpomerania Kujawy i PomorzeGotlandOslofjordSkåneLüneburger HeideOslofjordSmålandWestpomerania GotlandWestpomerania OpolskieWestpomerania GotlandLatgaleÖlandRivneLüneburger HeideGotlandGotlandGotlandSjaellandOslofjordSkåneOslofjordLatgaleGotlandWielkopolskaLatgaleGotlandRivneWestpomerania Westpomerania Split-DalmatiaVestjyllandWestpomerania VestjyllandWielkopolskaLüneburger HeideGotlandLatgaleBornholmSjaellandRivneThy-MorsRivneLüneburger HeideThy-MorsLatgaleMazoviaLatgaleSplit-DalmatiaPomorskie VoivodeshipLatgaleRügenŚwiętokrzyskie VoivodeshipRivneMazoviaLatgaleMazoviaOpolskieMazoviaBornholmŚwiętokrzyskie VoivodeshipLatgaleLüneburger HeideOslofjordRivneGotlandGotlandSkåneOslofjordLower SilesiaLüneburger HeideBlekingeLatgaleŚwiętokrzyskie VoivodeshipWestpomerania LatgaleSplit-DalmatiaBornholmVestjyllandThy-MorsOslofjordWestpomerania Lüneburger Heide

Περιφερειακή Culinary Heritage είναι ένα δίκτυο περιοχών με μέλη σε όλη την Ευρώπη. Ο κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη των περιφερειών μας μέσα από τοπικές σπεσιαλιτέ και γαστρονομικές παραδόσεις. Η αυξημένη χρήση και την παραγωγή των περιφερειακών τροφίμων αναπτύσσει τις μικρές επιχειρήσεις κλίμακα. Όλα αυτά αφορά τον τουρισμό, το περιβάλλον, την απασχόληση και την υγεία. Με λίγα λόγια - μια καλή ζωή για πολλούς ανθρώπους!

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε εστιατόρια, παραγωγοί, μεταποιητές και καταστήματα εκμετάλλευσης από κάθε περιοχή. Επιχειρήσεις μέλη στο δίκτυο εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα που έχει την καταγωγή του από την περιοχή. Μαγειρικές παραδόσεις και οι δεξιότητες είναι κάτι που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι.

Εμπνευστείτε από τις εύγευστες συνταγές που εξυπηρετούνται από τα μέλη επιχείρησή μας από όλη την Ευρώπη. Καλώς ήρθατε και να απολαύσετε το φαγητό μας!

Webproduction 2003-2014 Jonas Lindqvist, IT-Syd