Öölanti - makuun!

Öölannin on Ruotsin pienin provinssi ja erittäin monipuolinen one.Here ovat kivi rannikolla, rantaviivaa, lehtimetsää ja tietenkin suuri Alvar mukana Unescon maailmanperintöluetteloon lista. Maatalous on yksi Öölannin kaksi ensisijaista toimialoilla. Matkailu on toinen. Pienimuotoista elintarviketuotannosta on kasvussa ja on nyt sekä maatilan meijereissä ja tilapuodeille tarjoaa paikallisia tuotteita, kuten maidon, naudanlihan, peruna, kana, lammas, sipulit, mansikat, parsa ja pavut. Kaikki tuotetaan täällä on vaikuttanut kalkki-rikas maaperä ja laiduntavat eläimet kalkkikiveä maaperään. Meidän ravintolat käyttävät enimmäkseen paikallisia tuotteita ja siten tarjoaa makuelämyksen tavallista enemmän.

Makuelämyksiä, maaseudun idylliä ja suuri hiekkarannat välissä kulttuuriaarteita missä ja milloin olet maiseman Öölannin. On jotain kaikille aisteille.

Kesän viihde on laajalti tunnettu syksyn elojuhla. Vuoden aikana Öölannin tarjoaa tapahtumaa pääsiäisen juhla Öölannin ituja, Arts kierroksen helatorstai, joulumarkkinoilla ja paljon muuta.

Tervetuloa Öölannin - aurinko ja tuulet ja saaren makuun

Regional Information
Area sq.km: 1,347 
Population: 25,800 
Member since: 1999
Recipes: 4
Business members: 23