Småland

Smoolanti on maakunta täynnä makuelämyksiä. Löydät useita pieniä yrityksiä, jotka kautta ravintoloita, kauppoja ja maatilat, palvella, myydä ja tuottaa erikoisuuksia omalla alueellaan. Ne ovat ylpeitä kulinaarisen perinnön ja asettaa taulukon palvella heidän vieraansa. Haluatko maistaa peruna pannukakku, paistettu nauris, filee kuhaa, Pate hauki, marinoitua silakka, lohi-vanukas, keitetyt ravut, ruisleipää, karkeaksi jauhettu savustettu makkara, maksan vanukas, peruna makkara, kuivattu suolattu led lampaan, kataja juoma, mongerrus marja hilloa, maanviljelijät kierretty pulla, Beesting vanukas ja kuuluisa Smålandin juustokakku? Aluksi!

Vuosisatoja sitten Smoolannissa oli joskus saavuttamattomissa ja itsenäinen alue rajalla Tanskan ja Ruotsin välillä. Se on maakunta täynnä kontrasti ja vaihteleva maisema. Löydät sekä hedelmällinen metsätilat, kuten rannikkoalueilla ympäri vanhan kaupungin Kalmar, ja kivinen perusteilla kuin Highlands itään Vättern. Mutta löydät myös suuria metsiä, valtava suot ja lukuisat järvet ja purot.

Asukkaat Smoolannissa on täytynyt olla nerokas voidakseen hyödyntää luonnon oma ruokakomero. Ainekset ja ensisijainen tuotteita että he ovat noudettava metsien ja peltojen, viljelemällä tai jalostukseen, metsästystä tai kalastusta, on jättänyt jälkensä ruokaperinteitä Smoolannissa. Vanha luotettava reseptit ovat edelleen ja usein käytössä, mutta siellä on myös paljon uusia ruokia, jotka aidosti tuotteiden ainesosat Smålannista.

Löydät esite "Småländska Smaker" (Maistuu Smoolannissa) matkailuneuvonnasta Toimistot Smoolannissa ja meidän jäsenten yritykset. Tervetuloa maakunnassa Smoolannissa Kaakkois Ruotsi.

Seuraa meitä Facebook, alueellisen Matkultur Smoolanti!

Regional Information
Area sq.km: 29,330
Population: 735,370 (2014)
Member since: 1999
Recipes: 11
Business members: 51
Facebook