Kulinaarisen perinnön Oslofjord - Opas LÄHIRUOKAA

Maakunnat Østfold, Vestfold ja Akershus ympäröivät Norja pääkaupunki Oslo, muodostaen alue, joka tarjoaa paljon erilaisia \u200b\u200bkannalta kokemisen luonteesta sekä paikallista taidetta, kulttuuria ja ruokaa. Löydät hiljainen metsiä liikuntapalvelut - samoin kuin järvet täynnä kalaa, kukkivat maatalousalueet ja rannikon ulottuu Ruotsista aina jopa Oslofjord Capital. Kaikki nämä luonnonvaroja me kutsumme "Runsas ja luonnon paikallista Pantry".

Etäisyys on lyhyt päässä hiljainen kylien ja maaseudun vilkas kaupunkeihin. Kaikissa näissä kaupungeissa - ja koko alueen löydät laitoksiin paikallisia tuotteita ja alueellisia erikoisuuksia sekä tietoa paikallisista nähtävyyksistä, museoista, toimintaa ja kulttuuria.

Olemme tehneet helpoksi kaikille, jotka haluavat nauttia ruokaa alueemme. Verkosto Alueelliset Matkultur - jossa noin 80 ravintoloita, kahviloita, hotelleja, Pihamyymälät, ja tuottajat yhdessä edistää ja palvella paikallisia tuotteita. Alueellinen Matkultur on eurooppalainen käsite - joka käsittää 43 alueilla, joilla kaikilla alueilla sama tavoite tarjota kävijöille, että alueiden ja elintarvikkeiden erikoisuuksia. Kaikki jäsenet kaikissa maissa jakavat logo, joka takaa laadun ja ohjaa tavalla. Varo kokin valkoinen hattu; kansainväliset logo - se takaa hyvää ruokaa kokemus.

Regional Information
Area sq.km: 11,778
Population: 1,762,435 (2015)
Member since: 1999
Recipes: 39
Business members: 42
Homepage Facebook Twitter Instagram