Skåne - joiden maku paratiisi!

Scanian maisema on jatkuva inspiraation lähde vierailijoille, joilla on sydämen hyvästä ruoasta ja löytämisen ilosta. Scania tarjoaa laaja-alaisia \u200b\u200btasankoja, rypsi-, pilallo-, mailia ja kilometrejä valkoisia hiekkarantoja ja linnoja maisemaa, mutta myös syviä metsiä ja jyrkkiä kallioita. Scanian ruokakulttuuria on Skånen maantieteelliset olosuhteet muuttanut. Läheisyys mereen kolmelta puolelta, lievä ilmasto, suotuisa maaperä ja lyhyet etäisyydet sisämaahan ja rannikkoon ovat luoneet olosuhteita korkealaatuisista tuotteista viljakasvien, vihannesten, hedelmätarhojen, karjan ja rannikkokalastuksen alalla. Ei ole ihme, että Skåne on tullut sekä gastronomian että elintarviketeknologian keskukseksi.

Skånen ruoka on aina ollut tärkeä osa elämää. Kaikkialla maisemassa on paikallisia, tavernoja ja maatilamyymälöitä, jotka todistavat tämän perinteen. Täällä vieraat kohtaavat perinteisiä ruokia, jotka savustettu silli, vaniljakastike, hanhi, savustettu tai paistettua ankeriaita. Tässä on sianlihan, naudanlihan, karitsan, karhun ja siipikarjan hyvät liharuokia. Scanian elintarvikekulttuuri kehittyy jatkuvasti uusien luomutuotteiden kautta, jotka perustuvat alueellisiin tuotteisiin. Kulhainen matka Skånen sillipöydällä on pakko, tässä on lajike, joka on testattava. Rannikolla on runsaasti savustusta, jossa voit nauttia herkullisimmista savustetuista kaloista, ehkä todella hyvästä Scanian-ruisleivästä.

Skånesin maisemakalat ovat ankeriaita, joita voidaan valmistaa monin eri tavoin. He kalastivat rannikoita loka-marraskuussa ja järjestivät sitten ankeriaatiloja, joissa oli paljon erilaisia \u200b\u200bvalmisteita. Ålabodarna pitkin Hanöbay, hiekkarannat hiekkarannat ovat tutustumisen arvoisia. Tai käy vierailu omenatarhassa toukokuussa, kun se on kauneimmalla, kun kaikki omenat ovat kukassa tai syyskuussa, kun puut ovat raskaita ja ihastuttavia hedelmiä.

Kaikki on mahdollista - vain astua puutarhaan ja nauttia vieraanvaraisuudesta!

Regional Information
Area sq.km: 10,939
Population: 1,286,584 (2014)
Member since: 1995
Recipes: 66
Business members: 78
Homepage Facebook