Skåne - joiden maku paratiisi!

Skoonen maisema on jatkuva inspiraation lähde vierailijoille sydän hyvää ruokaa ja oivaltamisen iloa. Scania tarjoaa laajat tasangot, liikkuvan kentät rypsin, pilalléer, kilometrien valkoisia hiekkarantoja ja linnoja maiseman, mutta myös syviä metsiä ja jyrkkiä kallioita. Skoonen ruokakulttuuri on muotoutunut Skåne maantieteelliset olosuhteet. Etäisyys merelle kolmelta puolelta, leuto ilmasto, suotuisa maaperä ja lyhyet etäisyydet sisämaassa ja rannikolla on luotu edellytykset laadukkaiden tuotteiden viljan ja vihannesten alalla, hedelmä, karja ja rannikkokalastusta. Se ei ole ihme, että Skånessa on tullut keskus sekä gastronomia ja elintarviketeknologia.

Skånessa ruoka on aina ollut tärkeä osa elämää. Kaikkialla maisema on majatalot, tavernoja ja tilapuodeille jotka todistavat tätä perinnettä. Täällä vierailijat kohtaavat perinteisiä ruokia, että savustettu silli, vaniljakastike, hanhi, savustettu tai paistettu ankerias. Tässä on hyvä liharuokia sian, naudan, lammasta, riistaa ja siipikarjaa. Skoonen ruokakulttuuri kehittyy jatkuvasti läpi äskettäin ruokia perinne, joka perustuu alueellisiin tuotteisiin. Kulinaarinen matka läpi Skåne silli pöytä on must, tässä on lajike, joka on testattava. Noin rannikolla on paljon smokehouses jossa voit herkutella savustettu kala, ehkä todella hyvä Skoonen ruisleipää.

Skånes maisema kala on ankerias, joita voidaan valmistaa monilla eri tavoilla. He kalastetaan rannikolla vuonna lokakuu-marraskuu ja sitten järjestää ankeriasta juhliin paljon erilaisia \u200b\u200bvalmisteita. Ålabodarna pitkin Hanöbay, kilometrejä hiekkarantoja ovat tutustumisen arvoisia. Tai tehdä vierailu omenatarha toukokuussa, kun se on kauneimmillaan kun kaikki omenapuut ovat kukassa tai syyskuussa, kun puut ovat raskaita ihanan hedelmää.

Kaikki on mahdollista - vain astua puutarhaan ja nauttia vieraanvaraisuudesta!

Regional Information
Area sq.km: 10,939
Population: 1,286,584 (2014)
Member since: 1995
Recipes: 67
Business members: 69
Homepage Facebook 
© Copyright 1995-2018 European Network of Regional Culinary Heritage  |  Disclaimer  |  Cookies & Privacy Policy
Webproduction 2003-2018 Jonas Lindqvist, IT-Syd