Bornholm

Vuonna Bornholmin murteella, joku sanoo, että ruoan maku "laulaa". Kun syö aterian merkintä "Alueellinen Culinary Heritage" pyrimme tekemään sen "maistuu linnut laulavat". Jos se ei tee niin, ainakin tiedämme mistä rekisteröityä valitus - joka myös varmistaa tasaisen laadun parantamiseen. Jokainen voi palvella pihvi, mutta harvat aavistustakaan mistä se tulee tai millä edellytyksillä eläin elänyt.

Jokainen, joka on koskaan tutkittu Bornholmin maisemia tai Itämeren purjehdus eldorado tietää omasta kokemuksesta, että eläimet ja kasvit - kuten ihmiset, jotka asuvat Bornholm - elää kaunein ympäristössä kuviteltavissa.

Alueelliset Culinary Heritage Bornholmin seuraa polkua levyn alkuperää. Leipä on ehkä leivottu käyttäen jauhoja Bornholms Valsemølle ja tehdas on voinut ostaa vilja Frennegård Farm. Karitsan kyljys voi tulla paikallinen teurastaja, joka puolestaan \u200b\u200bhakenut lampaan lauma lampaita laiduntamisen kivinen maa Bornholmin.
Salaattia ja Hampurin persilja ehkä ole luonnonmukaisesti kasvatettuja klo Grennesminde.
Tai punakampela ehkä pyytää jopa, että erittäin aamuna paikallinen kalastaja, joka huolimatta hänen eläkeläinen elää, on edelleen aktiivinen ja heittää verkot osaksi Itämeren lähellä Gudhjem päivittäin.

Alueellinen Culinary Heritage on ruoka identiteetti ensisijaisesti. Tiedämme mistä se tulee, ja joka on "ollut heidän käsiinsä" niin sanotusti!

Hyvä tarina alkuperästä tuotteiden antaa aterian uuden ulottuvuuden. Saat kulinaarinen kokemus, joka on hieman tavallisesta! Ja muistakaa, suklaa jälkiruoka oli käsityönä Sandvig. Käy kaupassa itse nähdä, miten!

Hyvää ruokahalua!

Culinary Heritage Bornholm

Regional Information
Area sq.km: 588 
Population: 39,632 
Member since: 1998
Recipes: 3
Business members: 58