Świętokrzyskie

Świętokrzyskie Voivodeship sijaitsee Kaakkois-Puolassa ylittämisen tärkeitä viestinnän polkuja. Alue, sen nimi on peräisin Świętokrzyskie Mountains (Pyhän Ristin Mountains) aaltoilevaa ympärille pääkaupunki, Kielce, kuuluu suuremman maantieteellisen alueen Lesser Poland ylängön (Wyżyna Małopolska). Sitä ympäröi Pilica joen lännestä ja Veiksel etelästä ja idästä. Mielenkiintoisin ja harvinaisten lajien kasvit ja eläimet ovat säilyneet lukuisissa luonnonpuistoissa ja maisema puistoja.

Yksi vanhimmista vuoristot Euroopassa, Świętokrzyskie Mountains tunnettiin niin noitien kokoontumispaikka heidän helvetillisen hauskaa ja tansseja. Tällaisia \u200b\u200bovat satuja, mutta edelleen kiven kultti penkereen noin 8.-luvulla, ympäröivän kärki Pyhän Ristin Mount, ovat todisteita pakanallisen palvonnan. Vuonna Świętokrzyskie Mountains lukuisia jälkiä sankarillinen ja traaginen menneisyys tämä maa löytyy - kuluneiden kuvattu yksi suurimmista poikia maa - kirjailija Stefan Żeromski.

Valikko Świętokrzyskie alue ei voisi olla olemassa ilman perunaa, jauhoinen ruokia ja ohra, hirssi tai tattari rouhe. Koska liha harvoin ilmestyi paikallisen ruokavalion aiemmin, se oli onnistuneesti korvattu hedelmiä, vihanneksia ja maitotuotteita. Edustavin lautasen alueemme on zalewajka Świętokrzyska, eräänlainen hapan keitto valmistetaan käymisteitse ruisjauhoja ja perunoita. Alueelliset kakkuja ja ruisleipää tyydyttää vaativimmankin makuun, samoin herkullisia Świętokrzyski ja fałkowski hunajaa. Korczyńska papu on tunnusomaista tuote Ponidzie, kun taas hirssi, josta hirssi rouhe valmistetaan, tunnistetaan ympäröivän alueen Opatów. Sandomierski maa tunnetaan omena hedelmä ja tomaatti istutusten kuten Szydłów ja sen ympäristö ovat kuuluisia luumut. Itäosassa alue on peitetty mansikkapellolta, jossa "buska faworytka" ("Busko suosikki") on suosituin laji.

Nopeasti kehittyvä perinteisiä ravintoloita ja maatilamatkailua tarjoavat unohtumattomia ja uskomattomia elämyksiä. Voit kokeilla nokkosen keitto tai suolaheinä keitto seurasi peruna nyytit, ja joitakin herkullisia kotitekoisia kirsikka snapsi jälkiruoaksi.

Miksi odottaa? Tule Świętokrzyskie alue ja antautua viehätys ihana matkailukohteiden ja maku meidän poikkeuksellisen ruokaa.

Regional Information
Area sq.km: 11,672 
Population: 1,263,176 
Member since: 2009
Recipes: 52
Business members: 81