Tervetuloa Ala-Sleesian!

Sleesian (puola: Dolny Śląsk), joka sijaitsee Lounais osa Puolan, on maan seitsemänneksi suurin maakunta. Alueen pinta-ala on 19947 km2 jossa asuu lähes 3 miljoonaa ihmistä. Maakunnassa asuu yli 169 kuntaa muodostavat 26 maakuntaan ja 3 kaupunkien. Wroclaw, koska pääoman Sleesian kanssa noin 650 tuhatta asukasta, on neljänneksi suurin Puolan kaupunki väkiluvultaan.

Sleesian kruunaa matkailutarjontaa. Alueen vetovoimaa korostuu erityisesti sekä sen luonnon ja kulttuurin rikkaus sekä sen merkittävää potentiaalia terveysmatkailu ja yhä suosittu muodoista maatalouteen ja ekomatkailun. Linnat Piast dynastia, Cistercians linnat, maanalainen retkeilyreitit, monumentaalinen palatseja, luonnonsuojelualueet, rock sokkeloista, joitakin tärkeimpiä teoksia teollisen arkkitehtuurin eniten kylpylät Puolassa, lukuisat laskettelurinteet ja luksushotelleihin - kaikki tämä löytyy vain Ala-Sleesiassa. Myrskyisä on edistänyt fuusio eri kulttuureista ja syntyminen ennennäkemättömän sulautumisen tyylejä ja perinteitä.

Innovation, tehokas EU rahastonhoidon hyvin kehittynyt infrastruktuuri ja dynaamista talouskasvua - nämä ominaisuudet erottavat Sleesian ja tekevät siitä houkuttelevan sijoittajia. Alueen kehitys perustuu pitkälti osaava, koulutettu työvoima ja useita tekijöitä, jotka kaikki auttavat toteuttamaan uusia yrityshankkeita, kuten läsnäolo teknologiakeskusten ja erityinen teollisuusalueilla.

Alentaa Sleesian kulttuurimaisemaa sisältyy noin 200 alueellisten ja kansallisten kulttuurilaitosten, 700 kirjastot, 42 museoissa, 19 teatterit ja musiikin laitokset, 23 taidegalleriat, ja 36 taiteen yliopistoissa ja korkeakouluissa. Järjestetään säännöllisesti musiikin ja näytelmäesityksiä houkuttelevat kävijöitä eri puolilta maailmaa. Yhtenä merkittävimmistä Puolan kulttuurikeskukset, Sleesian on kuuluisa festivaaleista. Joka vuosi alueella on noin kolmekymmentä alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä musiikin, teatterin ja elokuvafestivaaleilla.

Marskin toimisto Ala-Sleesian Voivodeship tukee tuotannon perinteisen korkealaatuisia alueellisia elintarvikkeiden kautta eri edistämistoimia. Näitä ovat tilalla kilpailujen ja tuotteiden näyttelyissä, osallistumalla kansallisiin ja kansainvälisiin messuihin, painatus ja jakelu alueellisen ja perinteisen tuotteen luettelo sekä tilalla koulutusseminaareja. Tällainen koulutus seminaareja järjestetään tuottajat, jotka haluavat rekisteröidä tuotteiden kansallinen perinteinen Tuotteet lista ja Euroopan unionissa elintarvikkeiden tunnistaminen tietokanta (SAN / SMM / APT). Tällä hetkellä Sleesian on 47 tuotetta rekisteröityjä kansalliseen luetteloon ja yksi tuote eurooppalaisessa järjestelmässä (SMM - kanervahunajaa metsistä Sleesian).

Regional Information
Area sq.km: 19,947 
Population: 2,908,457 
Member since: 2011
Recipes: 19
Business members: 87
Homepage Facebook