Kujawy i Pomorze

Joka haluaa tutustua kauniiseen Kujawy ja Pomorze, hän ei koskaan katumaan sitä. Alue on saanut kaiken tämän - valtavat metsät, lumoava järvet, puhdas joet, kuuluisa kylpylät, perinteisiä kyliä ja historiallisia rakennuksia, jotka ovat näkemisen arvoisia. Se on ihanteellinen paikka lepäämiseen, sienestys, metsästys, vesiurheilu ja ratsastus. Se on arvokas paikka, koska voit "koskettaa gothic" ja katso paikka, jossa Nikolaus Kopernikus, suuri tähtitieteilijä syntyi. Voit myös selvittää itse, miten ihmiset asuivat 700 vuotta eKr. Leaving Toruń, et vain ottaa hyviä muistoja teidän kanssanne, mutta perinteinen inkivääri-leipää ja purkki luumuhilloa alemmasta Veiksel laakson samoin.

Bydgoszcz, sen 660 vuotta historiaa, on suurin kaupunki alueella ja yksi kuuluisa musiikin piireissä ja täydellisesti säilynyt Art Nouveau. Hienoa musiikkia ja Art nouveau ovat kaksi erikoisuuksia kaupungin Brda-joen.

Toruń, kaupunki, joka sai kaupungin oikeudet 800 vuotta sitten, on helmi gootti ja paikka, jossa voit koskettaa taika ohi piilotettu tiilet ja kivet. Keskiaikainen kaupunki Toruń oli joukossa mainitaan Unescon maailman kulttuuri-ja luontokohteisiin ja sitä pidetään yhtenä kauneimmista ja hyvin säilynyt keskiaikainen arkkitehtuuri komplekseja Puolassa.

Chełmno on kaupunki perustettiin keskiajalla, ja joka säilynyt keskiaikainen asemakaava perustettiin 13. vuosisadalla. Se vielä on saanut paljon goottilainen rakennuksia kuten kirkot, puolustava seinät, tornit ja erityinen kaunis renessanssin raatihuone.

Ciechocinek, kaupunki sijaitsee Veiksel-joen laakso on yksi kauneimmista Puolan kylpylöitä Puolassa. Sen vahvuuksia ovat kuuma suolavedessä talletukset, valmistumisen tornit lämpimiä suolavedessä luodaan poikkeuksellinen mikroilmasto, eklektinen spa resort arkkitehtuuri vuodelta vaihteessa 19. ja 20. vuosisatojen sekä ihana tunnelma puutarhakaupunki. Voit levätä täällä ja hoidat terveyttä ja kauneutta. Kaupunki tarjoaa laajan valikoiman hotellit, kylpylät, kuntoutus-ja hoitolaitokset sekä ravintoloita ja kulttuurikeskuksia.

Pienessä kylässä Biskupin vuonna Pałuki on maailmankuulu arkeologinen varauksen vuodelta Lusation kulttuurin aikana. Mikä on houkutellut tutkimusmatkailijat ja turisteja kymmeniä vuosia ovat hyvin säilyneitä jäännöksiä hyvin kehittyneitä teknologisia rakenteita yhtä vanha kuin 2700 vuotta, kun käytetään olla ratkaisun tai tarkkaan ottaen linnoitettu kaupunki, on suo saarella järvellä Biskupin .

Vuonna Kujawy ja Pomorze olemassa paljon paikkoja villin luonnon, kuten kaikkea, Bory Tucholskie, toiseksi suurin metsän Puolassa. On tuhansia hehtaareja metsää ja laidunmaiden leikkaavat puhtaalla vedet ja leuto ilma. Lukuisissa paikkoja, Bory Tucholskie säilynyt edelleen alkukantaista ylitsepääsemätön metsä. Arvokkain salo suojataan luodaan luonnonvaroja ja maisemaa puistoissa.

Kauniissa Brodnickie järviä löydät yli 100 suuret järvet, metsät, kuvauksellisia kukkuloita, puhdasta ilmaa ja rauhaa. Järvet runsaasti hauki, suutari, ankerias, lahna, ahven, särki ja ruutana ja voit jopa löytää karppi, kuha ja muikku täällä. On vielä paljon untrodden polkuja ja paikkoja, joissa ystävällinen alkuasukkaat kohdella matkailijoita odotettu vieraita.

Regional Information
Area sq.km: 17,972 
Population: 2,090,000 
Member since: 2011
Recipes: 22
Business members: 62