Dalmatia - ikuinen inspiraatiota!

Keskeinen osa Adrianmeren rannikolla, Marina pohjoisessa Gradac etelässä, syvävedettyjen alle hameet ympäröiville vuorille, joukon saaria ja kymmeniä kilometrejä kivirantoja, jossa on vihreä sisämaahan edelleen rikastaa Jadro- ja Cetina, on turisti alue, jolla on pitkä ja rikas perinne, historia ja kulttuuri.

Epätavallinen yhdistelmä luonnon kauneutta rikastaa naurettava, vanha-kroatia, romaanista ja paikallisten folk arkkitehtuuri, joka näkyy pitkin rannikkoa ja saaria pikkukaupungeissa ja kaupunkikeskuksissa, tarjoaa asiakkailleen erilaisia \u200b\u200bmahdollisuuksia levätä ja hauskaa, Lulling hiljaisuus mutta myös meluisa Välimeren yötä kääritty lämmin tuulahdus etelän.
Se, mikä on yhteinen kaikki on yksinkertainen ja lämminsydäminen tervetuloa tarjoamia teidän isännät, heidän iloinen ja meluisa luonto, ja niiden peittelemätön halu tarjota vieraille parasta kaiken.

Tämä on aarre, jota ei voida pakata matkalaukku palatessaan kotiin, mutta se täyttää sielusi kunnes seuraava vierailu sydämessä Adrianmeren - määränpää ikuisen inspiraation!
Split-Dalmatia on suurin Kroatian läänin joiden kokonaispinta-ala on 14106,40 km2.

Maantieteellisesti se sijaitsee keskeinen osa Adrianmeren rannikolla. Se ulottuu Vrlika pohjoisessa kauimpana Kroatian saaren Palagruza etelässä, ja Marina lännessä Vrgorac idässä.

Split-Dalmatia rajojen: County rajoittuu pohjoisessa tasavallan kanssa Bosnia ja Hertsegovinan, itään kanssa Dubrovnik, ja se ulottuu etelään rajan Kroatian aluevesillä.

Maakunta on jaettu kolmeen maantieteelliseen alayksiköstä:
• sisämaahan,
• rannikko
• saaria.

Sisämaahan, Manner osa läänin, on crisscrossed vuoret, jotka kulkevat rinnakkain rannikolle. Alue on harvaan asuttu ja taloudellisesti huono.
Rannikko tekee kapea kaistale rannikolla välillä vuoristot ja meri. Tämä alue on erittäin kaupungistunut ja taloudellisesti kehittyneiden verrattuna sisämaahan. Saaret ovat harvaan asuttuja, taloudellisesti kehittyneempiä kuin sisämaahan; kuitenkin, johtuen useista eri tekijöistä, he ovat kokeneet pysyvä maastamuutto väestöstä.

Saaren alue läänin koostuu 74 saarta ja 57 luotoa ja karia. Koko ja väkiluku seisoo 5 saaria, jotka ovat Ciovo, Solta, Brac, Hvar ja Vis; ja 6 lisää asutusta saaresta: Veli Drvenik Mali Drvenik St. Clement, Scedro Bisevo ja St. Andrew.

Split-Dalmatia on vyöhykkeellä Adrianmeren tyyppi Välimeren ilmasto jonka perusominaisuudet ovat kuumat ja kuivat kesät ja lieviä, kosteat talvet.

Regional Information
Area sq.km: 4,540
Population: 454,798
Member since: 2013
Recipes: 56
Business members: 42
Facebook Twitter