Alanya

Alanya on kaupunki sijaitsee Välimeren alueella itärannikolla Antalyan lahden Anatolian niemimaalla ja sen historia juontaa juurensa antiikin. Ensimmäinen asutuksen Alanyassa alkaa luolissa ja juontaa juurensa +20,000vuosi ylempään kivikauden ikä. Tänään Alanya on ehdolla maailman Heritage kaupungit UNESCO jossa on tuhansia vuotisen historian.
Alanyassa on tyypillinen Välimeren ilmasto on märkä kostea talvet ja kuumat kuivat kesät. Talven keskilämpötila on 14 ° C, keskimääräinen Kesällä lämpötila on 27 º C. Kuitenkin kaupunki sijaitsee meren äärellä, takana kaupunki on Taurus Mountains, mikä on lähes yli 2000 metriä korkea. Luonnollinen hyvin hoidettu rantoja ulottuvat pitkin rannikkoa ja yhteensä rantaviivaa Alanyan Välimeren on noin 100 km.
Vaikka lunta kaupungin keskustassa on poikkeuksellisen luonnollinen tapahtuma, Taurus-vuoristoon, jossa useimmat ihmiset Alanya on kylän koteja, katettu valkoinen talvella. Härkä on keskeinen merkitys elämässä Alanyan ihmisiä. Menossa laidun vuoristossa ja viettää kesäisin on tuhannen vuoden Turcoman perinne ja edelleen olemassa Alanyassa. Nykyään sekä paikalliset ja ulkomaiset turistit yleensä käy laitumilla.
Alanya isännöi lukuisia kansainvälisten urheilutapahtumien kuten triathlon, maastopyöräreitille, rantalentopalloa ja ranta jalkapalloa. Tavallaan Alanya on kuin pääkaupunki vaihtoehtoisia urheilulajeja Välimeren. Keväästä syksyyn, siellä on paljon kansainvälistä urheilutoimintaa Alanyassa.
Alanya, talouselämän riippuu matkailuun ja maatalouteen. Alanya on tärkeä rooli Turkin banaani ja sitrushedelmien. Alanya on yksi suurimmista ja suosituimmista lomakohteista Välimeren kokonaismäärä 150.000 bed kapasiteettia.

Historialliset paikat: Alanya linnoitus, Punainen torni, telakka, Gun House, Şarapsa Inn, Kargi Inn, Alara Citadel, Alara Inn

Antique Kaupungit: Colybrassus, Hamaxia, Syedra, Leartes, Iotape, Selinus, Nephelis, Adanda-Lamus, Antiocheia Ad Cragum

Rannat: Cleopatra Beach, Keykubatin Beach, Alara Beach, Incekum, Avsallar Beach, Turkler ja Payallar Beach, Konaklı Beach, Begonvil ja Orange Rannat, Kestel Beach, Mahmutlar Beach, Kargıcak Beach,

Caves: Damlataş Cave, Dim Cave, Cave of Pirates, Cave of Lovers, Fosforlu Cave

Levähdyspaikka: Dim Brook, Oba puro, Türbelinas tasanko, Söğüt tasangolla, Dereköy tasangolla

Regional Information
Area sq.km: 1,788
Population: 285,000
Member since: 2014
Recipes: 48
Business members: 18
Homepage Facebook Twitter Instagram