Öland - for enhver smag!

Öland er Sveriges mindste provins og en meget varieret one.Here er sten kysten, kystlinje, løvskov og naturligvis den store Alvar optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Landbruget er en af \u200b\u200bÖland to primære erhverv. Turisme er den anden. Den fødevareproduktion i lille målestok er voksende, og der er nu både gård mejerier og gårdbutikker tilbyder lokale produkter som mælk, oksekød, kartofler, kylling, lam, løg, jordbær, asparges og bønner. Alt produceret her er blevet påvirket af kalk-rige jord og græssende dyr på kalksten jord. Vores restauranter bruger stort set lokale råvarer og tilbyder således et smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Kulinariske oplevelser, landlig idyl og store sandstrande afbrudt af kulturskatte, hvor og når du er i landskabet af Öland. Der er noget for alle sanser.

Sommeren underholdning er almindeligt kendt som efteråret høstfest. I løbet af året, Öland tilbyder begivenhed som påske fest Øland Sprouts, Kunst rundens Kristi Himmelfartsdag, julemarkeder og meget mere.

Velkommen til Öland - solen og vindene og øen enhver smag

Regional Information
Area sq.km: 1,347 
Population: 25,800 
Member since: 1999
Recipes: 4
Business members: 23