Madkultur Oslofjord - DIN GUIDE TIL LOKALE FØDEVARER

Amterne i Østfold, Vestfold og Akershus omgiver den norske hovedstad Oslo og er en region, som giver stor variation i form af naturoplevelser samt lokal kunst, kultur og mad. Du vil finde rolige skove for sport og fritid - samt søer fulde af fisk, blomstrende landbrugsområder og en kyst strækker sig fra Sverige hele vejen op Oslofjorden til hovedstaden. Alle disse naturlige ressourcer er, hvad vi kalder "Vores rige og naturlige lokale Pantry".

Afstand er kort fra rolige landsbyer og landskabet til livlige byer. I alle disse byer - og regionen som helhed vil du finde etablissementer, der serverer lokale råvarer og regionale specialiteter samt information om lokale seværdigheder, museer, aktiviteter og kultur.

Vi har gjort det nemt for alle, der ønsker at nyde mad fra vores region. Netværket Regional Matkultur - hvor omkring 80 restauranter, caféer, hoteller, gårdbutikker og producenter arbejder sammen om at fremme og tjene lokale råvarer. Regional Matkultur er et europæisk koncept - bestående 43 regioner, hvor alle regioner deler den samme ambition om at give besøgende med deres regionale råvarer og specialiteter. Alle medlemmer i alle lande deler logo, der garanterer kvalitet og guider vejen. Hold øje med Kokkens White Hat; vores internationale logo - det sikrer en stor mad oplevelse.

Regional Information
Area sq.km: 11,778
Population: 1,762,435 (2015)
Member since: 1999
Recipes: 39
Business members: 42
Homepage Facebook Twitter Instagram