Velkommen til Nedre Schlesien!

Nedre Schlesien (polsk: Dolny Śląsk), der ligger i den sydvestlige del af Polen, er landets syvende største provins. Regionen dækker et areal på 19,947 km2 med en befolkning på næsten 3 millioner mennesker. Provinsen er hjemsted for over 169 kommuner, der udgør 26 landdistrikterne amter og 3 townships. Wroclaw, som hovedstad i Nedre Schlesien med omkring 650 tusinde indbyggere, er den fjerde største polske by med hensyn til befolkning.

Nedre Schlesien er kronet med en række turistattraktioner. Regionens attraktivitet er specielt fremhævet af både sin naturlige og kulturelle rigdom samt et stort potentiale inden for turisme sundhed og den stadig mere populære former for agro og økoturisme. Slotte af Piast dynastiet, cistercienserne slotte, underjordiske vandrestier, monumentale paladser, naturreservater, rock labyrinter, nogle af de vigtigste værker i industriel arkitektur, det største antal kursteder i Polen, mange skiløjper og luksushoteller - alt dette kan findes lige i Nedre Schlesien. Dens turbulente historie har bidraget til sammensmeltning af forskellige kulturer og fremkomsten af \u200b\u200ben hidtil uset fusion af stilarter og traditioner.

Innovation, effektiv kapitalforvaltning EU, veludviklet infrastruktur og dynamiske økonomiske vækst - disse funktioner skelne Nedre Schlesien og gøre det attraktivt for investorer. Regionens udvikling er i høj grad baseret på dets højtuddannede, veluddannet arbejdsstyrke og en række faktorer, der alle medvirker til at gennemføre nye virksomhedsprojekter, såsom tilstedeværelsen af \u200b\u200bteknologiparker og særlige industrielle zoner.

Sænker Schlesien kulturlandskab omfatter ca. 200 regionale og nationale kulturinstitutioner, 700 biblioteker, 42 museer, 19 teatre og musikalske institutioner, 23 kunstgallerier og 36 kunst gymnasier og universiteter. Regelmæssigt holdt musikalsk og drama forestillinger tiltrække besøgende fra hele verden. Som en af \u200b\u200bde mest betydningsfulde polske kulturelle centre, Nedre Schlesien er berømt for sine festivaler. Hvert år i regionen er der omkring tredive regionale, nationale og internationale musik-, teater- og filmfestivaler.

Den Marshal Office of Niederschlesien understøtter produktion af traditionelle, høj kvalitet regionale fødevarer gennem forskellige salgsfremmende aktiviteter. Disse omfatter holder konkurrencer og produkt udstillinger, der deltager i nationale og internationale messer, trykning og distribution af et regionalt og traditionelt produkt katalog samt holde seminarer. Sådanne uddannelsesseminarer afholdes for producenter, der ønsker at registrere deres produkter i den nationale traditionelle produkter List og inden for EU identifikation mad database (BOB / BGB / GTS). I øjeblikket Nedre Schlesien har 47 produkter registreret på den nationale liste og ét produkt i det europæiske system (BGB - lynghonning fra skovene i Nedre Schlesien).

Regional Information
Area sq.km: 19,947 
Population: 2,908,457 
Member since: 2011
Recipes: 19
Business members: 87
Homepage Facebook