Kujawy jeg Pomorze

Hvem ønsker at udforske skønheden i Kujawy og Pomorze, vil han aldrig fortryde det. Regionen har fået alt dette - enorme skove, fortryllende søer, rene floder, berømte kurbade, traditionelle landsbyer og historiske bygninger, der er værd at se. Det er et ideelt sted til rekreation, svampeplukning, jagt, vandsport og ridning. Det er en dyrebar plads, som du kan "røre gothic" og se det sted, hvor Nicolaus Copernicus, en stor astronom blev født. Du kan også selv finde ud af, hvordan folk bruges til at leve 700 år f.Kr. Leaving Toruń, vil du ikke kun tage gode minder med dig, men en traditionel ingefær-brød og en krukke med blomme marmelade fra den nedre Vistula-dalen så godt.

Bydgoszcz, med sin 660 år historie, er den største by i regionen, og den ene berømt for sine musikalske kredse og perfekt bevaret Art Nouveau arkitektur. Den store musik-og Art Nouveau er to specialer i byen på Brda floden.

Toruń, en by, der fik byen rettigheder for 800 år siden, er en perle af gotisk og et sted, hvor du kan røre den magiske af fortiden skjult i mursten og sten. Den middelalderlige by Toruń blev opført blandt UNESCO verdens kultur-og naturarv, og det betragtes som en af \u200b\u200bde smukkeste og mest velbevarede middelalderlige arkitektur komplekser i Polen.

Chełmno er en by grundlagt i middelalderen og den ene, der bevarede en middelalderlig byplan etableret i det 13. århundrede. Det har stadig fået en masse gotiske bygninger såsom kirker, defensive vægge, tårne \u200b\u200bog en specifik smuk renæssance rådhus.

Ciechocinek, en by beliggende i Vistula River Valley, er en af \u200b\u200bde smukkeste polske kursteder i Polen. Dens stærke sider omfatter varme brine indlån, graduering tårne \u200b\u200bmed dampende saltvand skaber en ekstraordinær mikroklima, eklektisk spa resort arkitektur går tilbage til begyndelsen af \u200b\u200bdet 19. og 20. århundrede samt en vidunderlig atmosfære af en haveby. Du kan hvile her og tage sig af dit helbred og skønhed. Byen byder på en bred vifte af hoteller, kurbade, rehabilitering og behandling centre samt restauranter og kulturelle centre.

I en lille landsby Biskupin i Pałuki der er en verden berømte arkæologiske reserve går tilbage til Lusation kultur periode. Hvad har tiltrukket opdagelsesrejsende og turister i flere dusin år velbevarede rester af meget avancerede teknologiske strukturer som gammel som 2700 år, hvor der plejede at være et forlig eller, strengt taget, en befæstet by, på en sumpet ø på søen Biskupin .

I Kujawy og Pomorze der er en masse steder af vild natur, herunder frem for alt, Bory Tucholskie, den næststørste skov i Polen. Der er tusindvis af hektar skov og overdrev gennemskåret med rene farvande og balsamisk luft. I talrige pletter forbliver Bory bevaret Tucholskie af et ur ufremkommelige skov. De mest værdifulde backwoods er beskyttet skabe naturlige reserver og landskab parker.

I de smukke Brodnickie søerne kan du finde mere end 100 store søer, skove, maleriske bakker, ren luft og fred. Søerne vrimler i gedde, suder, ål, brasen, aborre, skalle og Karusse og du kan endda finde karpe, sandart og Heltling her. Der er stadig en masse uprøvet stier og steder, hvor det venlige indfødte behandle turister ivrigt ventede gæster.

Regional Information
Area sq.km: 17,972 
Population: 2,090,000 
Member since: 2011
Recipes: 22
Business members: 62