Alanya

Alanya er en by beliggende i Middelhavet, i den østlige kyst af Antalya bugten den anatolske halvø og dens historie går tilbage til oldtiden. Den første bosætning i Alanya starter i hulerne og går tilbage 20,000 år til den øvre palæolitiske alder. I dag er Alanya er en kandidat til verdens kulturarv byer i UNESCO med sine tusindvis årige historie.
Alanya har et typisk middelhavsklima med våde fugtige vintre og varme tørre somre. Den gennemsnitlige vinter temperatur er 14 º C, den gennemsnitlige sommer temperatur er 27 º C. Dog er byen placeret ved siden af \u200b\u200bhavet, bag byen er der Taurusbjergene, hvilket er næsten over 2000 meter høje. De naturlige velholdte strande strækker sig langs kysten og den samlede kystlinje Alanya til Middelhavet er omkring 100 km.
Selvom sneen i byens centrum er en ekstraordinær naturlig begivenhed, Taurusbjergene, hvor de fleste mennesker fra Alanya har landsbyhusene, dækket hvid om vinteren. Taurus har væsentlig betydning i livet for Alanya mennesker. Går på græs i bjergene og tilbringe sommeren gang der er en tusind-års Turcoman tradition og findes stadig i Alanya. I dag både lokale og udenlandske turister normalt besøger græsgange.
Alanya er vært for en lang række internationale sportsgrene som triathlon, bjerg cyklus, beachvolley og strandfodbold. På en måde er Alanya ligesom en kapital på alternative sportsgrene i Middelhavet. Fra forår til efterår, er der masser af internationale idrætsaktiviteter i Alanya.
I Alanya, økonomisk liv afhænger af turisme og landbrug. Alanya har en vigtig rolle i Tyrkiets banan og citrus voksende. Alanya er en af \u200b\u200bde største og mest populære feriemål i Middelhavet med et samlet antal på 150.000 sengekapaciteten.

De historiske steder: Alanya Fæstning, Red Tower, Dockyard, Gun House, Sarapsa Inn, Kargi Inn, Alara Citadel, Alara Inn

Antikke Byer: Colybrassus, Hamaxia, Syedra, Leartes, Iotape, Selinus, Nephelis, Adanda-Lamus, Antiocheia Ad Cragum

Strande: Cleopatra Beach, Keykubat Strand, Alara Beach, Incekum Beach, Avsallar Beach, Turkler og Payallar Beach, Konaklı Beach, Begonvil og Orange strande, Kestel Beach, Mahmutlar Beach, Kargıcak Beach,

Caves: Damlatasgrotten, Dim Cave, Cave of Pirates, Cave of Lovers, Fosforlu Cave

Picnic områder: Dim bæk, Oba bæk, Türbelinas plateau, Söğüt plateau, Derekoy plateau

Regional Information
Area sq.km: 1,788
Population: 285,000
Member since: 2014
Recipes: 48
Business members: 18
Homepage Facebook Twitter Instagram