Kulinarskog nasljeđa OSLOFJORD - Vaš vodič za domaću hranu

Županijama Østfold, Vestfold i Akershus okružuju norveški glavni grad Oslo, formiranje regije koji pruža veliki izbor u smislu doživljava prirodu kao i lokalne umjetnost, kulturu i hranu. Naći ćete mirne šume za sport i rekreaciju - kao i jezera pune riba, procvat poljoprivrednih površina, i obala se proteže od Švedske sve do u Oslofjord u glavni grad. Sve ove prirodne resurse je ono što zovemo "Naš bogat i prirodan konobom".

Udaljenost je kratka od mirnih sela i sela u živo gradovima. U svim tim gradovima - i regije u cjelini ćete naći objekata koji poslužuju lokalne proizvode i regionalne specijalitete kao i informacije o lokalnim znamenitostima, muzejima, aktivnostima i kulture.

Mi smo napravili jednostavno za svakoga tko želi uživati \u200b\u200bu hrani iz naše regije. Mreža za regionalni Matkultur - gdje je oko 80 restorana, kafića, hotela, domaće trgovine i proizvođači zajedno rade na promicanju i služe lokalne proizvode. Regionalna Matkultur je europski koncept - koji obuhvaća 43 područja gdje sve regije dijele istu ambiciju pružajući posjetiteljima svojih regionalnih proizvoda i prehrambenih specijaliteta. Svi članovi u svim zemljama dijeli logotip koji jamči kvalitetu i vodi na putu. Pazi za kuhara Bijele Hat; naša međunarodna logo - osigurava veliko iskustvo hrane.

Regional Information
Area sq.km: 11,778
Population: 1,762,435 (2015)
Member since: 1999
Recipes: 39
Business members: 42
Homepage Facebook Twitter Instagram