Skåne - s okusom raja!

Scanian krajolik je stalni izvor inspiracije za posjetitelje koji imaju srce za dobru hranu i radost otkrića. Scania nudi prostrane ravnice, valjkaste polja repice, pilalléer, milja i milja bijelih pješčanih plaža i dvoraca, ali i duboke šume i strme litice. Skenijska kultura hrane oblikovana je u Skåne zemljopisnim uvjetima. Blizina mora na tri strane, blaga klima, povoljno tlo i kratke udaljenosti između kopna i obale stvorili su uvjete za visoko kvalitetne proizvode iz polja za žitarice i povrće, voćnjaka, stoke i obalnog ribarstva. Nije čudo da je Skåne postala središte gastronomije i prehrambene tehnologije.

U Skåne hrana je oduvijek bila važan dio života. Svugdje u krajoliku nalaze se gostionice, konobe i prodavaonice farmi koje svjedoče o ovoj tradiciji. Ovdje posjetitelji susreću tradicionalna jela koja su pušili haringe, kremu, gusku, dimljenu ili prženu jegulju. Evo dobrih jela od mesa svinjetine, govedine, janjetine, divljači i peradi. Scanianova kultura hrane stalno se razvija kroz novo stvorena jela u tradiciji, temeljena na regionalnim proizvodima. Kulinarsko putovanje kroz stol s roštiljom Skåne je neophodno, ovdje je sorta koja se mora testirati. Oko obale ima mnogo dimnih pijesaka gdje možete uživati \u200b\u200bu najukusnijoj dimljenoj ribi, možda vrlo dobrom kruhu od rožnjače.

Skånes pejzažna riba je jegulja, koja se može pripremiti na mnogo različitih načina. Tijekom listopada i studenog lovili su se duž obale, a zatim organizirali gozbu od jegulja s puno različitih pripravaka. Ålabodarna uz Hanöbay, miljama pješčane plaže dobro je posjetiti. Ili posjetite voćnjak jabuka u svibnju kad je u svom najljepšem kada su svi jabuke u cvatu ili u rujnu kada su stabla teška s lijepim voćem.

Sve je moguće - samo da uđemo u vrt i uživamo u gostoljubivosti!

Regional Information
Area sq.km: 10,939
Population: 1,286,584 (2014)
Member since: 1995
Recipes: 66
Business members: 78
Homepage Facebook