Bornholm

U Bornholm dijalektu, jedan kaže da je okus hrane "pjeva". Kada se jede obrok s oznakom "Regionalna Kulinarska baština" ćemo nastojati učiniti ga "okus poput ptice pjevaju". Ako to ne učini, barem znamo gdje se registrirati tužbu - koja također osigurava stalnu kvalitetu poboljšanje. Svatko može poslužiti odrezak, ali malo tko ima bilo kakvu ideju odakle dolazi ili uvjete pod kojima je životinja živjela.

Svatko tko je ikada istraživao Bornholm je pejzaže ili Baltičkom moru Jedriličarskog Eldorado zna iz osobnog iskustva da su životinje i kultura - poput ljudi koji nastanjuju Bornholm - žive u najljepšim okruženju zamisliti.

Regionalni Kulinarski Heritage Bornholm slijedi trag na pločici na podrijetla. Kruh može peku pomoću brašno iz Bornholms Valsemølle i mlinove možda kupili žito od Frennegård Farmi. Janjetina kotlet može doći iz lokalnog mesara, što opet dohvatio janje iz stada ispašu ovaca kamenita zemlja Bornholm.
Salata i Hamburg peršina možda organski postavljeno na Grennesminde.
Ili list možda su lovili do tog jutra od strane lokalnog ribara koji je, usprkos svojoj umirovljenik živi, \u200b\u200bje još uvijek aktivan i baca svoje mreže u Baltičkom moru u blizini Gudhjem svaki dan.

Regionalni Kulinarski Heritage je hrana s identitetom prvom redu. Mi znamo odakle dolazi, a tko je "imala svoje ruke na njega" da tako kažem!

Dobra priča o podrijetlu proizvoda daje obrok novu dimenziju. Dobivate kulinarski doživljaj koji je malo neobicno! I zapamtite, čokolada za desert je ručni rad u Sandvig. Posjetite shop sami vidjeti kako!

Dobar tek!

Kulinarska baština Bornholm

Regional Information
Area sq.km: 588 
Population: 39,632 
Member since: 1998
Recipes: 3
Business members: 58