Kujawy jeg Pomorze

Den som ønsker å utforske den vakre Kujawy og Pomorze, vil han aldri angre. Regionen har fått alt dette - enorme skoger, fortryllende innsjøer, rene elver, kjente spa, tradisjonelle landsbyer og historiske bygninger som er verdt å se. Det er et ideelt sted for rekreasjon, sopplukking, jakt, vannsport og ridning. Det er en dyrebar plass, som du kan "ta på gotisk" og se stedet der Nicolaus Copernicus, en stor astronom ble født. Du kan også finne ut selv, hvordan folk levde 700 år f.Kr. Leaving Toruń, vil du ikke bare ta gode minner med deg, men en tradisjonell ingefær-brød og en krukke av plommesyltetøy fra nedre Vistula dalen også.

Bydgoszcz, med sin 660 års historie, er den største byen i regionen og en berømt for sine musikalske sirkler og perfekt bevart arkitektur i jugendstil. Flott musikk og jugendstil er to spesialiteter av byen på Brda River.

Toruń, er en by, som ble gitt byrettigheter 800 år siden, en perle av gotisk og et sted hvor du kan berøre magiske fortiden gjemt i murstein og stein. Middelalderbyen Toruń ble oppført blant UNESCO World Cultural and Natural Heritage områder, og det er regnet som en av de vakreste og godt bevarte middelalderske arkitektur komplekser i Polen.

Chełmno er en by grunnlagt i middelalderen og den som bevarte en middelalderby plan etablert i det 13. århundre. Det fortsatt har fått mye av gotiske bygninger som kirker, defensive vegger, tårn og et bestemt vakker renessanse rådhus.

Ciechocinek, en by som ligger i Vistula River Valley, er en av de vakreste polske spa-anlegg i Polen. Sine sterke sider inkluderer hot saltlake innskudd, konfirmasjonen tårn med dampende saltlake skape en eksepsjonell mikroklima, variert spa resort arkitektur dateres tilbake til begynnelsen av det 19. og 20. århundre, samt en fantastisk atmosfære av en hage byen. Du kan hvile her og ta vare på din helse og skjønnhet. Byen tilbyr et bredt utvalg av hoteller, spa, rehabilitering og behandling sentre samt restauranter og kulturelle sentre.

I en liten landsby i Biskupin i Paluki det er en verdenskjent arkeologisk reserve dateres tilbake til Lusation kultur perioden. Hva har tiltrukket oppdagelsesreisende og turister i flere dusin år er godt bevart restene av svært avanserte teknologiske strukturer like gammel som 2700 år, når det pleide å være et forlik eller strengt tatt en befestet by, på en myrlendt øy på Lake of Biskupin .

I Kujawy og Pomorze det er mange steder av vill natur, herunder, mest av alt, Bory Tucholskie, den nest største skog i Polen. Det er tusenvis av hektar med skog og gressletter krysses med rent vann og skrullete luft. I mange flekker, forblir Bory Tucholskie bevarte av en ur-ufremkommelig skog. De mest verdifulle backwoods er beskyttet skape naturreservater og landskapsvernområder parker.

I de vakre Brodnickie innsjøer finner du mer enn 100 store innsjøer, skoger, maleriske åser, ren luft og fred. Innsjøene florerer i gjedde, ål, brasme, abbor, mort og crucian og du kan selv finne karpe, gjedde abbor og lagesild her. Det er fortsatt mange ubetrådt stier og steder, hvor vennlige innfødte behandler turister som etterlengtede gjester.

Regional Information
Area sq.km: 17,972 
Population: 2,090,000 
Member since: 2011
Recipes: 22
Business members: 62