Öland - voor elk wat wils!

Öland is de kleinste provincie van Zweden en een zeer gevarieerd one.Here zijn stenen kust, oever, loofbos en natuurlijk de grote Alvar opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Landbouw is een van Öland twee primaire industrieën. Toerisme is de andere. Het kleinschalige voedselproductie groeit en er zijn nu zowel boerderij zuivelfabrieken en boerderij winkels met lokale producten, zoals melk, rundvlees, aardappelen, kip, lam, uien, aardbeien, asperges en bonen. Alles is hier geproduceerd is getroffen door de kalkrijke bodem en grazende dieren op kalksteen bodem. Onze restaurants gebruikt voornamelijk lokale producten en biedt daarmee een voorproefje ervaring verder dan de gewone.

Culinaire ervaringen, landelijke idylle en de uitgestrekte zandstranden afgewisseld met culturele schatten waar en wanneer u zich in het landschap van Öland. Er is iets voor alle zintuigen.

De zomer entertainment is algemeen bekend als het festival herfst oogst. Gedurende het jaar, Öland aanbieden gebeurtenis als de viering van Pasen Öland Sprouts, Kunst Ronde van Hemelvaartsdag, kerstmarkten en nog veel meer.

Welkom op Öland - de zon en de wind en het eiland alle smaken

Regional Information
Area sq.km: 1,347 
Population: 25,800 
Member since: 1999
Recipes: 4
Business members: 23