Culinaire erfgoed OSLOFJORD - uw gids aan lokale voedselbanken

De graafschappen Østfold, Vestfold en Akershus omringen de Noorse hoofdstad Oslo, de vorming van een regio die grote verscheidenheid in termen van natuurbeleving evenals lokale kunst, cultuur en voedsel biedt. evenals meren vol vis, bloeiende agrarische gebieden, en een kust die zich uitstrekt van Zweden helemaal tot de Oslofjord naar de hoofdstad - u zult stille bossen voor sport en recreatie te vinden. Al deze natuurlijke hulpbronnen is wat wij noemen "Onze rijke en natuurlijke lokale Pantry".

Afstand is een afkorting van rustige dorpjes en het platteland tot levendige steden. In al deze steden - en de regio als geheel vindt u vestigingen met lokale producten en regionale specialiteiten, evenals informatie over plaatselijke bezienswaardigheden, musea, activiteiten en cultuur.

We hebben het makkelijk voor iedereen die wil genieten van het eten van onze regio. Het netwerk Regional Matkultur - waar zo'n 80 restaurants, cafés, hotels, boerderijwinkels, en producenten samenwerken om te bevorderen en te dienen lokale producten. Regionale Matkultur is een Europees concept - bestaande uit 43 regio's, waar alle regio's hebben dezelfde ambitie van het verstrekken van bezoekers met hun regionale producten en specialiteiten. Alle leden in alle landen het aandeel van de logo, dat garant staat voor kwaliteit en leidt de weg. Kijk uit voor White Hat de Chef's; onze internationale logo - het zorgt voor een geweldige eten ervaring.

Regional Information
Area sq.km: 11,778
Population: 1,762,435 (2015)
Member since: 1999
Recipes: 39
Business members: 42
Homepage Facebook Twitter Instagram