Kujawy i Pomorze

Όποιος επιθυμεί να εξερευνήσετε την ομορφιά της Kujawy και Pomorze, ποτέ δεν θα το μετανιώσετε. Η περιοχή διαθέτει όλα αυτά - τεράστια δάση, μαγευτικές λίμνες, καθαρά ποτάμια, ιαματικά λουτρά φήμης, παραδοσιακά χωριά και ιστορικά κτίρια που αξίζει να δείτε. Είναι ένα ιδανικό μέρος για ανάρρωση, μάζεμα μανιταριών, κυνήγι, θαλάσσια σπορ και ιππασία. Πρόκειται για ένα πολύτιμο μέρος, όπως μπορείτε να "αγγίξει το gothic" και δείτε τον τόπο, όπου ο Νικόλαος Κοπέρνικος, ένας μεγάλος αστρονόμος γεννήθηκε. Μπορείτε επίσης να μάθετε για τον εαυτό σας, πώς οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για να ζήσουν 700 χρόνια π.Χ. Αφήνοντας Toruń, δεν θα πάρει μόνο καλές αναμνήσεις μαζί σας, αλλά ένα παραδοσιακό τζίντζερ, ψωμί και ένα βάζο μαρμελάδα δαμάσκηνο από την Κάτω κοιλάδα του Βιστούλα, καθώς και.

Μπιντγκός, με 660 χρόνια ιστορίας της, είναι η μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή και ο ένας διάσημος για τις μουσικές τους κύκλους της και άριστα διατηρημένο αρ νουβό αρχιτεκτονικής. Η μεγάλη μουσική και Art Nouveau είναι δύο σπεσιαλιτέ της πόλης, στις όχθες του ποταμού Brda.

Toruń, μια πόλη, η οποία χορηγήθηκε δικαιώματα πόλη πριν από 800 χρόνια, είναι ένα μαργαριτάρι της gothic και ένα μέρος, όπου μπορείτε να αγγίξετε τη μαγεία του παρελθόντος κρυμμένα στα τούβλα και πέτρες. Η Μεσαιωνική πόλη της Toruń εισήχθη μεταξύ της UNESCO Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς και θεωρείται ως ένα από τα πιο όμορφα και καλά διατηρημένη μεσαιωνική αρχιτεκτονική συγκροτήματα στην Πολωνία.

Chełmno είναι μια πόλη που ιδρύθηκε κατά τον Μεσαίωνα και εκείνο που διατηρείται μια μεσαιωνική πόλη ιδρύθηκε σχέδιο του 13ου αιώνα. Έχει ακόμα έχεις πολλά γοτθικά κτίρια, όπως εκκλησίες, τείχη, πύργους και ένα συγκεκριμένο όμορφο δημαρχείο της Αναγέννησης.

Ciechocinek, μια πόλη που βρίσκεται στην κοιλάδα του ποταμού Βιστούλα, είναι ένα από τα πιο όμορφα θέρετρα σπα πολωνική στην Πολωνία. Δυνατά σημεία του περιλαμβάνουν καταθέσεις ζεστό άλμη, πύργοι αποφοίτηση με ατμό άλμη δημιουργώντας ένα εξαιρετικό μικροκλίμα, εκλεκτική αρχιτεκτονική θέρετρο σπα που χρονολογείται από τα τέλη του 19ου και του 20ου αιώνα, καθώς και μια υπέροχη ατμόσφαιρα μιας πόλης στον κήπο. Μπορείτε να είστε εδώ και να φροντίζει για την υγεία και την ομορφιά σας. Η πόλη προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ξενοδοχεία, spa, κέντρα αποκατάστασης και θεραπείας, καθώς και εστιατόρια και πολιτιστικά κέντρα.

Σε ένα μικρό χωριό του Biskupin σε Paluki υπάρχει ένα παγκοσμίως διάσημο αρχαιολογικό αποθεματικό που χρονολογείται από Lusation περίοδο καλλιέργειας. Τι έχει προσελκύσει εξερευνητές και τους τουρίστες για πολλά χρόνια δεκάδες είναι καλά διατηρημένα λείψανα του πολύ προηγμένες τεχνολογικές δομές τόσο παλιά όσο και 2700 χρόνια, όταν χρησιμοποιείται να υπάρχει ένας οικισμός ή, για να κυριολεκτήσουμε, μια οχυρωμένη πόλη, σε μια ελώδης νησί στη λίμνη της Μπισκούπιν .

Στο Kujawy και Pomorze υπάρχουν πολλά μέρη της άγριας φύσης, συμπεριλαμβανομένης, πάνω απ 'όλα, Bory Tucholskie, το δεύτερο μεγαλύτερο δάσος στην Πολωνία. Υπάρχουν χιλιάδες στρέμματα δάση και τα λιβάδια διασταυρώνεται με καθαρά νερά και βαλσαμώδη αέρα. Σε πολλά σημεία, Bory Tucholskie διατηρούνται ερείπια ενός αρχέγονου αδιάβατο δάσος. Τα πιο πολύτιμα backwoods προστατεύεται δημιουργία αποθεμάτων φυσικού τοπίου και πάρκα.

Στις πανέμορφες λίμνες Brodnickie μπορείτε να βρείτε περισσότερες από 100 μεγάλες λίμνες, δάση, γραφικούς λόφους, τον καθαρό αέρα και την ειρήνη. Οι λίμνες αφθονούν στον λούτσο, γλήνι, χέλια, τσιπούρες, πέρκες, τσιρόνια και crucian και μπορείτε να βρείτε ακόμη και κυπρίνους, τούρνα πέρκα και λευκοκορέγονου εδώ. Υπάρχουν ακόμα πολλά απάτητα μονοπάτια και χώρους, όπου οι φιλικοί ντόπιοι αντιμετωπίζουν ως τουρίστες πολυαναμενόμενο επισκέπτες.

Regional Information
Area sq.km: 17,972 
Population: 2,090,000 
Member since: 2011
Recipes: 22
Business members: 62