Αλάνια

Alanya είναι μια πόλη που βρίσκεται στην περιοχή της Μεσογείου, στην ανατολική ακτή του κόλπου της Αττάλειας της χερσόνησο της Ανατολίας και την ιστορία του χρονολογείται από την αρχαιότητα. Η πρώτη ανθρώπινη εγκατάσταση στην περιοχή Αλάνια ξεκινά στις σπηλιές και χρονολογείται από 20,000 χρόνια στην ανώτερη Παλαιολιθική εποχή. Σήμερα Alanya είναι ένας υποψήφιος για πόλεις της πολιτιστικής κληρονομιάς του κόσμου της UNESCO με τα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της.
Αλάνια έχει ένα τυπικό μεσογειακό κλίμα με βρεγμένα υγρό χειμώνες και ζεστά ξηρά καλοκαίρια. Η μέση χειμερινή θερμοκρασία είναι 14 º C? Η μέση θερμοκρασία το καλοκαίρι είναι 27 º C. Ωστόσο, η πόλη βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, πίσω από την πόλη υπάρχει η οροσειρά του Ταύρου, η οποία είναι σχεδόν πάνω από 2000 μέτρα ύψος. Τα φυσικά καλοδιατηρημένα παραλίες εκτείνονται κατά μήκος της ακτής και τη συνολική ακτογραμμή της Αλάνια στη Μεσόγειο είναι περίπου 100 km.
Αν και το χιόνι στο κέντρο της πόλης είναι ένα εξαιρετικό φυσικό γεγονός, οροσειρά του Ταύρου, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι από Αλάνια έχουν τα σπίτια του χωριού, που καλύπτει λευκό κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο Ταύρος έχει ουσιώδη σημασία για τη ζωή των ανθρώπων Αλάνια. Πηγαίνοντας στη βοσκή στα βουνά και ο ελεύθερος χρόνος το καλοκαίρι υπάρχει μια χιλιόχρονη παράδοση του Τουρκομάνων και εξακολουθεί να υπάρχει στην Αλάνια. Σήμερα, τόσο σε τοπικό όσο και ξένους τουρίστες επισκέπτονται συχνά τα βοσκοτόπια.
Αλάνια φιλοξενεί ένα μεγάλο αριθμό διεθνών αθλήματα, όπως το τρίαθλο, τον κύκλο στο βουνό, beach volley και beach ποδοσφαίρου. Κατά κάποιο τρόπο, Αλάνια είναι σαν ένα κεφάλαιο των εναλλακτικών σπορ στη Μεσόγειο. Από την άνοιξη έως το φθινόπωρο, υπάρχουν πολλές διεθνείς αθλητικές δραστηριότητες στην Αλάνια.
Στην Αλάνια? Οικονομική ζωή εξαρτάται από τον τουρισμό και τη γεωργία. Αλάνια έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην μπανάνα και εσπεριδοειδή της Τουρκίας αυξάνεται. Αλάνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών της Μεσογείου, με συνολικό αριθμό των 150.000 κλινών.

Οι Ιστορικοί Χώροι: Alanya Φρούριο, Red Tower, Ναυτικού, Gun House, Şarapsa Inn, Kargi Inn, Alara Citadel, Alara Inn

Antique πόλεις: Colybrassus, Hamaxia, Syedra, Leartes, Ιοτάπη, Σελινούντα, Nephelis, Adanda-Lamus, Αντιόχεια Ad Cragum

Παραλίες: Cleopatra Beach, Keykubat Beach, Alara Beach, Incekum Beach, Avsallar Beach, Turkler και Payallar Beach, Konaklı Beach, Begonvil και Orange Παραλίες, Kestel Beach, Mahmutlar Beach, Kargicak Beach,

Caves: Damlatas Cave, Dim Σπήλαιο, Σπήλαιο των Πειρατές, Σπήλαιο των εραστών, Fosforlu Cave

Περιοχές για πικ-νικ: Dim ρυάκι, Oba ρυάκι, Türbelinas οροπέδιο, Söğüt οροπέδιο, Dereköy οροπέδιο

Regional Information
Area sq.km: 1,788
Population: 285,000
Member since: 2014
Recipes: 51
Business members: 18
Homepage Facebook Twitter Instagram